ACL Staticide

acllogo

50014800_ultra2
starterkit

ACL Incorporated (naziv brenda Staticide) je svetski lider u oblasti proizvoda statičke kontrole i proizvoda za čišćenje kancelarije.

Njihov uspeh je rezultat superiornog proizvoda, visokih standarda rezultata, kompetitivne strategije i visokog integriteta njihovih zaposlenih. 

Politika kvaliteta ACL Staticide je postizanje najviših standarda kvaliteta proizvoda i korisničke službe.  U cilju postizanja ovoga, kompanija je implementirala široki korporativni sistem kvaliteta u skladu sa  ISO 9001:2000.

Sistem kvaliteta prenosi očekivanja, uspostavlja kontrolu i neguje kulturu izvrsnosti u svemu što radimo. Kroz upravljanje rukovodstva, internu komunikaciju, kompetentnost, svesnost i trening, posvećeni smo ispunjavanju ciljeva kompanije da postigne najviše standarde kvaliteta proizvoda i usluge. 

Tokom godina, ACL Staticide® je razvio dve linije proizvoda u koje se može izvršiti kategorizacija, ali ne i ograničiti, proizvodi statičke kontrole za industrijsku upotrebu i proizvode za statičku kontrolu za komercijalnu upotrebu i čišćenje kancelarija. Zatim, ACL je jedan od najvećih proizvođača  aktuelnih anti-statičkih tečnosti, ubrusa i proizvoda za čišćenje kancelarija/kompjutera. ACL glavni proizvod je Staticide®; zaštićeno brendirano, anti-statičko jedinjenje.

ACL se specijalizovao za aktuelne anti-statičke tečnosti, ubruse, statički disipativne podne obloge i statičke merače. Njihovi proizvodi za eliminisanje statičkog efekta su deo efikasnog programa za uklanjanje statičkog efekta pri kontaktu kao dodatak praćenju i prevenciji njegove pojave. ACL proizvodi za kontrolu statičkog efekta se koriste u mnogim industrijama, od oblasti visokotehnološko elektronske proizvodnje do tekstila, plastične i medicinske industrije.

ACL proizvodi za čišćenje kompjutera obuhvataju anti-statičke ubruse i sprejeve za uklanjanje statičkog efekta u kancelariji ili okruženja kompjutera.  Pored toga, linija Staticide® proizvoda nudi ekonomske, bezbedne i lake za korišćenje  pakete za čišćenje kompjutera, faks mašina, laserskih štampača, CD/DVD drajvova i druge kancelarijske opreme.