iKEY tastature

logoIKEY

desktop flatpanel
hulapoint intrinsically
panelmount rackdrawer

iKEY proizvodi kompletnu liniju po NEMA standardu industrijskih tastatura, kompjuterskih pokazivačkih uređaja i flat panel monitora. Pružajući široki dijapazon veličina, stilova i karakteristika, naši inovativni proizvodi su proizvedeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, uz robusnost da bi preživeli u prljavim, prašnjavim i vlažnim sredinama.

iKEY industrijske, vodonepropusne tastature, kompjuterski pokazivački uređaji i flat panel monitori su raspoloživi u raznim konfiguracijama, od desktop i panel  postolja, do osvetljavajućih, rack postolja, i OEM. Idealni za primenu u najtežim uslovima, ovi proizvodi ispunjavaju NEMA 4, 4X i IP 65 zahteve, čineći ih otpornim na prašinu, prljavštinu, vodu i korozivne tečnosti.  

Kao lider industrije, iKEY konstantno teži da pruži korisnicima poslednje tehnologije. Postoji popularna linija tastatura sa desktop i panel postoljima, koji predstavljaju modele koji dolaze sa integrisanim kompjuterskim pokazivačima. Osvetljene industrijske tastature pružaju  višestruke nivoe pozadinskog osvetljenja i favoriti su za mobilnu upotrebu. iKEY industrijski flat panel monitori dolaze u brojnim veličinama i raspoloživi su sa "touch screen" opcijom.

Novo te 2004, iKEY  je predstavila svoje prve industrijske pokazivačke uređaje sa desktop i panel postoljima, takođe i prvi na svetu bežični, industrijski tastatura/pokazivački uređaj, pod oznakom DW-5K.

Za klijente koji imaju potrebu za industrijske in need of industrial periferne uređaje izvan iKEY standardne linije proizvoda, nude fleksibilnost proizvoljnog dizajna tastatura.